Als ondernemer heeft u er belang bij dat uw cijfers op orde zijn. Natuurlijk wilt u zelf graag weten hoe uw bedrijf ervoor staat, maar ook overige instanties vragen u regelmatig up to date gegevens aan te leveren. Volkerink & Partners, Administratie en Belasting advieskantoor kan u veel van deze taken uit handen kan nemen.

In goed overleg bepalen wij samen met u als cliënt welke taken door ons kantoor worden uitgevoerd en welke taken u zelf voor uw rekening neemt. Uiteraard kunnen wij alles van A tot Z voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen de administratie (gedeeltelijk) zelf te voeren en door ons alleen bijvoorbeeld de controle te laten doen.

Daarnaast bieden wij u ook als ondernemer ondersteuning bij het voeren van uw administratie. Doet u uw administratie zelf of heeft u iemand in dienst die deze voor u voert? En heeft u hierbij iemand nodig die hierover controle voert? Ook hier kunnen wij u professioneel begeleiden.

De werkzaamheden die wij voor u verrichten worden bij u in rekening gebracht tegen een vast tarief. Hierbij maken wij met u de afspraak dat alle op een boekjaar betrekking hebbende werkzaamheden worden verricht tegen een vaste abonnementsprijs per maand. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

intro